påskelilje Skrevet 4. desember 2023 Del Skrevet 4. desember 2023 Nicklusheletida skrev (25 minutter siden): Må fortelle at sønnen min ringte nå. Kompisen hans hadde likt seg så godt at han hadde spurt om å få lov til å bli med oss i påsken også. Han hadde visst hatt det helt fantastisk og var helt fra seg av begeistring 😃 Han skal få lov til å være med i påska, men en ting er sikkert. Det skal satses på enkle middager og de skal få lov til å stå for middagslaginga et par dager Hvordan gikk det med logistikken? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/476433-trenger-hjelp-til-ribbemiddag-logistikken/page/5/#findComment-4225853 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nicklusheletida Skrevet 4. desember 2023 Forfatter Del Skrevet 4. desember 2023 påskelilje skrev (3 minutter siden): Hvordan gikk det med logistikken? Alt gikk fint bortsett fra eplebitene som jeg la sammen med ribba litt for tidlig. De måtte jeg kaste, men ingen krise det. Sviskene gikk det fint med. Potetene og stappa smakte bra, svoren ble sprø. Andre gangen jeg prøver å lage ribbe, så jeg var fornøyd med at svoren ble sprø. Jeg holdt meg inne for å passe maten, men ble jo litt stresset når jeg skulle passe på alt og sørge for at alt er varmt og ferdig samtidig. Både ribbe, pinnekjøtt og vossakorv, saus, rødkål, stappe osv. Konklusjonen på det hele: At jeg stresset unødvendig og at jeg tror guttene hadde kost seg akkurat like mye om de fikk servert taco 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/476433-trenger-hjelp-til-ribbemiddag-logistikken/page/5/#findComment-4225857 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 4. desember 2023 Del Skrevet 4. desember 2023 (endret) Nicklusheletida skrev (44 minutter siden): Alt gikk fint bortsett fra eplebitene som jeg la sammen med ribba litt for tidlig. De måtte jeg kaste, men ingen krise det. Sviskene gikk det fint med. Potetene og stappa smakte bra, svoren ble sprø. Andre gangen jeg prøver å lage ribbe, så jeg var fornøyd med at svoren ble sprø. Jeg fikk forresten tips i dag fra en venninne at hvis svoren ikke ble sprø så kunne man putte den i airfyeren og dermed poppet den opp. Sånn i tilfelle du ikke får den sprø under stekingen neste gang 😀. Endret 4. desember 2023 av Dorthe 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/476433-trenger-hjelp-til-ribbemiddag-logistikken/page/5/#findComment-4225862 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.