Lillemus Skrevet 4. februar 2022 Del Skrevet 4. februar 2022 laban skrev (1 minutt siden): Jeg var faktisk med på å teste produktene som førte til disse: https://mills.no/mills/produkter/mills-laksepalegg/ De er nok først og fremst rettet mot de som vil ha fiskepålegg der det ikke er så tydelig at det er fisk man spiser. Men også jeg som liker fisk og tåler at det både ser ut som, lukter og smaker fisk, synes de er ganske gode. Har ikke tatt sjansen på å teste de der, da det eneste jeg spiser av kald fisk er makrell i tomat. Så det er ikke sånn at de lukter kraftig av eller smaker voldsomt fisk altså? Kanskje jeg skal gi det et forsøk allikevel... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/461135-mitt-kosthold/page/7/#findComment-4077511 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 4. februar 2022 Del Skrevet 4. februar 2022 Ekstra skrev (1 minutt siden): Makrell er jo ikke godt i seg selv, så trenger den skarpe tomatsausen for å kamuflere smaken #digresjon Ja, det store flertall mener tydeligvis det, siden den klassiske varianten er så populær. Jeg liker makrell bedre enn tomatsaus 😉 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/461135-mitt-kosthold/page/7/#findComment-4077512 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 4. februar 2022 Del Skrevet 4. februar 2022 (endret) Lillemus skrev (9 minutter siden): Så det er ikke sånn at de lukter kraftig av eller smaker voldsomt fisk altså? Jeg har bare prøvd ett av de ferdige produktene og husker ikke hvilken variant det var. Jeg er nokså sikker på at de ikke lukter sterkt. Men de smaker nok mer fisk enn makrell i tomat - og man må spise noen skiver av de smørbare for at det skal bli noe særlig fisk av det. https://www.vektklubb.no/artikkel/vektklubb/Kyj5PE/matspaneren-tester-nytt-laksepalegg-fra-mills https://www.ungkarskokken.com/test-mills-laksepalegg-varmrokt-laks-med-varlok-og-sitron/ Endret 4. februar 2022 av laban 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/461135-mitt-kosthold/page/7/#findComment-4077514 Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje Skrevet 4. februar 2022 Forfatter Del Skrevet 4. februar 2022 Ekstra skrev (1 time siden): Makrell er jo ikke godt i seg selv, så trenger den skarpe tomatsausen for å kamuflere smaken #digresjon Neineinei - stekt makrell med persille, nypoteter, rømme og isbergsalat er jo sommermiddagen over alle sommermiddager ❤️ 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/461135-mitt-kosthold/page/7/#findComment-4077519 Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje Skrevet 4. februar 2022 Forfatter Del Skrevet 4. februar 2022 Lillemus skrev (1 time siden): Har ikke tatt sjansen på å teste de der, da det eneste jeg spiser av kald fisk er makrell i tomat. Så det er ikke sånn at de lukter kraftig av eller smaker voldsomt fisk altså? Kanskje jeg skal gi det et forsøk allikevel... Begge de to typene Mills fiskepålegg er ganske midle i smaken. Den ene er det mer pepper i - den liker jeg best. Den andre smaker mer sitron. Nydelig begge deler! Vi har spist uhorvelige mengder av de glassene det siste året 😄 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/461135-mitt-kosthold/page/7/#findComment-4077520 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 4. februar 2022 Del Skrevet 4. februar 2022 påskelilje skrev (1 minutt siden): Begge de to typene Mills fiskepålegg er ganske midle i smaken. Den ene er det mer pepper i - den liker jeg best. Den andre smaker mer sitron. Nydelig begge deler! Vi har spist uhorvelige mengder av de glassene det siste året 😄 Hvor i butikken står disse da? Sammen med kaviar og sånt? Eller med pålegget? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/461135-mitt-kosthold/page/7/#findComment-4077522 Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje Skrevet 4. februar 2022 Forfatter Del Skrevet 4. februar 2022 Lillemus skrev (Akkurat nå): Hvor i butikken står disse da? Sammen med kaviar og sånt? Eller med pålegget? Hm... de står sammen med fisketing tror jeg - røkelaks, sushilaks, kaviar, sursild og sånn 🙂 COOP her vi bor har bare den med sitron, jeg må på Meny for å få den med pepper. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/461135-mitt-kosthold/page/7/#findComment-4077525 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 4. februar 2022 Del Skrevet 4. februar 2022 Lillemus skrev (1 time siden): Har ikke tatt sjansen på å teste de der, da det eneste jeg spiser av kald fisk er makrell i tomat. Hvis du ikke liker røkelaks, tror jeg du skal styre unna den med sitron. Så vidt jeg husker, har den ganske framtredende smak av røkelaks. Men @påskelilje vet nok dette bedre enn jeg. Jeg ville lett etter glassene i nærheten av andre Mills-produkter som majones og kaviar. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/461135-mitt-kosthold/page/7/#findComment-4077532 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 4. februar 2022 Del Skrevet 4. februar 2022 laban skrev (2 minutter siden): Hvis du ikke liker røkelaks, tror jeg du skal styre unna den med sitron. Så vidt jeg husker, har den ganske framtredende smak av røkelaks. Men @påskelilje vet nok dette bedre enn jeg. Jeg ville lett etter glassene i nærheten av andre Mills-produkter som majones og kaviar. Ser nå at de inneholder bare 40% fisk! Makrell i tomat inneholder 60% / 71% (små og store bokser) og vi spiser ellers laks minst en gang i uka så jeg tror jeg hopper over ser jeg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/461135-mitt-kosthold/page/7/#findComment-4077534 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 4. februar 2022 Del Skrevet 4. februar 2022 Lillemus skrev (Akkurat nå): Ser nå at de inneholder bare 40% fisk! Ja, som jeg skrev ovenfor må man spise noen skiver for at det skal bli noe særlig fisk av det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/461135-mitt-kosthold/page/7/#findComment-4077535 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ekstra Skrevet 4. februar 2022 Del Skrevet 4. februar 2022 påskelilje skrev (38 minutter siden): Neineinei - stekt makrell med persille, nypoteter, rømme og isbergsalat er jo sommermiddagen over alle sommermiddager ❤️ Joda, fersk makrell er noe ganske annet. Selv om heller ikke det er favoritten hos meg ;). Kanskje nedarvet at det er er havets rotter. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/461135-mitt-kosthold/page/7/#findComment-4077539 Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje Skrevet 4. februar 2022 Forfatter Del Skrevet 4. februar 2022 Ekstra skrev (Akkurat nå): Joda, fersk makrell er noe ganske annet. Selv om heller ikke det er favoritten hos meg ;). Kanskje nedarvet at det er er havets rotter. Huff.... 😮 Jeg er glad i fersk, stekt makrell, syltet (kokt i lake, kald), røyket makrell, peppermakrell, makrell i tomatsaus og sikkert andre versjoner også 🙂 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/461135-mitt-kosthold/page/7/#findComment-4077541 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2022 Del Skrevet 27. juli 2022 Hva med en banan på brødskiver om morgenen.Hvis du vil ha det litt søtere kan du drysse på litt Sukrin(erstatning for sukker og sunnere).Hva med en appelsin i tilegg til det andre til lunch,eller trappe ned på noe av det andre i lunchen din i tilegg.Hva med havregryn til kvelds.Noe under 200 desiliter.Du kan bruke vannkoker med varmeelement,da koker det raskt så kan du ha det i havregrynen.Tilpasse det slik at vannet trekker inn i havrwgrynen,eventuelt røre noe.Og så ha litt sukrin oppå.Eller litt syltetøy.Jeg har mer enn dette til kvelds selv.Både appelsin og banan kommer ganske høyt på lister over næringsinnhold.Hva med litt honning «hver» dag. Anonymkode: 7252b...fd0 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/461135-mitt-kosthold/page/7/#findComment-4104022 Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje Skrevet 15. november 2022 Forfatter Del Skrevet 15. november 2022 Hm - fant frem denne gamle tråden min om kosthold, vektnedgang og diverse avsporinger 😄 Ser at jeg faktisk klarte å gå ned noen kilo i fjor da jeg telte kalorier og var veldig påpasselig med maten, og sneiet så vidt under 74 kilo på det laveste. De siste månedene har jeg ligget på 76-77,5 ganske stabilt, så jeg klarte nå å unngå all time high nivået 😄 Men det er klart, målet om å nå 70 kilo er like langt borte i år som i fjor og i forfjor.... Jaja, jeg er egentlig ganske så fornøyd med kroppen nå, styrketreningen har virkelig hjulpet på oppstrammingen på både armer, mage, rompe og lår, og jeg både merker at jeg er sterkere, og ser at musklene er mer tydelige nå enn før jeg begynte å trene styrke, for halvannet år siden 🙂 Nå tenker jeg sånn at jeg trener styrke og andre ting fordi: 1) Det er godt for kroppen min å bli sterk og ha grei kondis 2) Det er gøy 3) Jeg har mindre vondt i ryggen 4) Jeg er i bedre stand til å gå lange turer i skogen, på ski, i ulendt terreng og klare hverdagsting som løfting, tungt hagearbeid etc. Det hadde jo vært deilig å slippe og drasse rundt på de 5-7 ekstrakiloene som jeg så gjerne skulle blitt kvitt, men samtidig så er jeg jo frisk og rask, har overskudd og energi, og klarer det jeg vil. Jeg vet jo at dersom jeg skal bli kvitt dem, må jeg ofre vin/øl, chips og lakris - og det vil jeg ikke 😄 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/461135-mitt-kosthold/page/7/#findComment-4125625 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kayia Skrevet 15. november 2022 Del Skrevet 15. november 2022 (endret) Ekstra skrev (På 4.2.2022 den 12.11): Makrell er jo ikke godt i seg selv, så trenger den skarpe tomatsausen for å kamuflere smaken #digresjon Veldig enig. Pepper og olje bare fremhever makrellsmaken syns jeg, og det syns jeg basilikum i de nymotens variantene gjør også. Peppermakrell med majones og sitron kan være kjempegodt, men da må den være røkt og ikke på boks @laban Endret 15. november 2022 av Kayia 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/461135-mitt-kosthold/page/7/#findComment-4125677 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 15. november 2022 Del Skrevet 15. november 2022 (endret) Kayia skrev (10 minutter siden): Peppermakrell med majones og sitron kan være kjempegodt, men da må den være røkt og ikke på boks @laban Jeg spiser mye Sunnmøre peppermakrell, bl.a. for å unngå at produktet skal utgå - det har skjedd med mange av mine matfavoritter i årenes løp. Testvinneren her (riktignok lenge siden): https://bramat.no/forsiden/tester/1179-bramat-tester-fiskepalegg-pa-boks-2014 Endret 15. november 2022 av laban 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/461135-mitt-kosthold/page/7/#findComment-4125679 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kayia Skrevet 15. november 2022 Del Skrevet 15. november 2022 laban skrev (1 minutt siden): Jeg spiser mye Sunnmøre peppermakrell, bl.a. for å unngå at produktet skal utgå - det har skjedd med mange av mine matfavoritter i årenes løp. Testvinneren her: https://bramat.no/forsiden/tester/1179-bramat-tester-fiskepalegg-pa-boks-2014 Skjønner. Det samme gjør jeg med Knott, uten sammenligning for øvrig 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/461135-mitt-kosthold/page/7/#findComment-4125680 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. september 2023 Del Skrevet 30. september 2023 Så vidt jeg vet mangler det frukt i maten,det kan du vel finne svar på ved å lete på internett. Anonymkode: 7252b...fd0 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/461135-mitt-kosthold/page/7/#findComment-4208819 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.